Schouwburg en Congrescentrum Het Park heeft het gebouw zoveel mogelijk toegankelijk gemaakt voor alle bezoekers. Zo kunt u vanuit de parkeergarage onder het gebouw met de lift naar de hoofdingang komen, is er apparatuur te leen om de voorstelling goed te kunnen verstaan en zijn er op de begane grond en in de foyer invalide toiletten aanwezig. 

Rolstoelplaatsen

Schouwburg en Congrescentrum Het Park is toegankelijk voor bezoekers met een rolstoel en beschikt over een aangepast toilet. Er zijn rolstoelplaatsen in de zaal (rij 2, 3 en 4) en op het balkon van de Hamletzaal (loge 4, ingang 5). Met de lift kunt u naar de plaatsen op het balkon in de Hamletzaal komen. Neem de lift en houd ingang 5 aan. Vaak zijn er dan nog wel enkele traptreden te nemen voordat u bij uw stoel bent.

Wanneer u slecht ter been bent of met een invalidewagen naar een voorstelling komt, verzoeken wij u vriendelijk om dit tijdig bij het reserveren van uw kaarten aan de servicebalie door te geven. Zo kunnen wij bij het toewijzen van de plaatsen rekening houden met uw wensen. Als u dit niet aan ons doorgeeft, kunnen wij u niet garanderen dat u de juiste plaatsen heeft.

Slechthorenden

Voor slechthorenden en gebruikers van een gehoorapparaat hebben wij technische voorzieningen waarmee u de voorstellingen goed kunt volgen. Wanneer u uw gegevens achter laat bij de servicebalie, krijgt u een korte uitleg en het apparatuur gratis mee. Het is helaas niet mogelijk de apparatuur vooraf te reserveren. Na afloop levert u de apparatuur weer in bij de portier.

Lift en toilet

Met de lift zijn de ingangen 2, 4 en 5 bereikbaar. Hierbij is ingang 5 alleen bereikbaar door middel van een korte trap.
De twee mindervalidentoiletten bevinden zich achter in de foyer van het theater. De eerste naast de grote trap in het midden van de foyer. De tweede achter de trap richting zaalingang 5 van de Hamletzaal.