Samen naar een mooie voorstelling in het theater gaan brengt gespreksstof met zich mee. Geniet van het prachtige uitzicht over het Hoornse Hop tijdens een lunch of diner in Grand Café Restaurant t Hop of kom vooraf gezellig samen een kopje koffie/thee drinken bij Het Park met iets lekkers. Het is ook mogelijk om achteraf rustig aan een tafeltje in onze Othellofoyer te genieten van een tapas arrangement of borrelgarnituur.

Wilt u voorafgaand aan de voorstelling samen een kopje koffie drinken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze foyer. U kunt hier terecht voor diverse heerlijke (special) koffies en verschillende soorten thee, eventueel met een iets lekker erbij. 

Let op: de bar in de Hamlet- en Othellofoyer is tijdens de voorstellingen gesloten, tenzij dit anders is aangegeven.  

Grand Café & Restaurant ’t Hop  

Wilt u vooraf dineren dan kan dit bij het naast gelegen Grand Café Restaurant t Hop voor lunch en diner. Een mooie locatie met uitzicht over het Hoornse Hop en een groot terras. Er is volop keuze op de kaart en er is een wisselend 3-gangen theatermenu. Houd u er rekening mee dat u tijdens het reserveren van uw diner aangeeft dat u naar een voorstelling in Het Park gaat.

Pannenkoekenhuis Ootje Konkel

Gaat u naar een leuke voorstelling met uw (klein)kinderen. Maak er een compleet uitje van bij Pannenkoekenhuis Ootje Konkel. Geniet van heerlijk ambachtelijke pannenkoeken, een lunch met ruim belegde broodjes of kies voor het diner met o.a. heerlijke vleesspies, Angus burger of verse salade. Pannenkoekenhuis Ootje Konkel is op nog geen 10 minuten rijden van Schouwburg Het Park en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen. Er is een prachtige speelhoek en ze mogen overal spelen zoveel als ze willen.

Pannenkoekenhuis Ootje Konkel is een begrip in West-Friesland! 

OotjeKonkel_logo RGB 1000x1000mm.jpg