Let op: Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Heerlijke sprookjesmusical van Disney

Westend junior is terug met een heerlijke sprookjesmusical van Disney: De Kleine Zeemeermin JR (ofwel The Little Mermaid). Het verhaal speelt zich af diep in de oceaan. Op de bodem van die zee woont de Kleine Zeemeermin samen met haar vriendjes Botje en Sebastiaan. Met haar golvende haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, koning Triton. Ze droomt van een leven op het land. Tijdens een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Ursula de zeeheks weet wel een maniertje… Kom met ons mee naar onderwaterwereld en geniet met de hele familie van dit spetterende sprookje!

Loterij Westend

De traditionele loterij die je kent van Westend Junior blijkt niet helemaal corona-proof. Want je hebt er een pauze voor nodig, geld dat van hand tot hand gaat, innig geknuffel en enthousiast gejuich omdat je wéér een megaprijs gewonnen hebt… Tja, die dingen kunnen dus gewoon even niet. Maar niet getreurd! Door nu meteen een kaartje te kopen voor de digitale loterij krijg je toch nog wat mee van de heerlijke adrealinerush die een verloting met zich meebrengt. Oh ja, en je helpt er ook nog onze verenging mee in deze financieel uitdagende tijden. Win-win toch?"

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.