I.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling helaas geannuleerd. Kaarthouders zijn via de e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u geen e-mail ontvangen, dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

Bekijk 'Peachez' live via Zoom

Toneelgroep Maastricht wil boekers van 'Peachez' de voorstelling op een andere manier aanbieden zodat iedereen tóch de kans krijgt live naar deze voorstelling te kijken. Weliswaar niet vanuit het theater, maar vanuit uw eigen huiskamer, via het online platform Zoom.

U kunt de voorstelling van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 december om 20.00 uur live bekijken via Zoom. Reserveer nu alvast uw kaart via https://www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/peachez/speellijst. De toegang is gratis, een donatie is welkom.

Michel Sluysmans, regisseur Peachez: "Het programma Zoom maakt, net als in het theater, een daadwerkelijke live-ontmoeting mogelijk tussen publiek en spelers. We kunnen elkaar zien, horen en dus voelen. Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de online versie van Peachez. En hopelijk tot snel in uw theater!"

Bloedstollend liefdesverhaal door Toneelgroep Maastricht

Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen de hoofdrollen in Peachez, een bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. De voorstelling is een theaterbewerking van Ilja Leonard Pfeijffers succesroman Peachez, een romance (2017) die werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs. In een regie van artistiek leider Michel Sluysmans brengt Toneelgroep Maastricht met Peachez een muzikaal en vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde. Peachez ging in september 2019 in première en werd door Elsevier bestempeld als “De beste voorstelling van het jaar” *****. 

Porgy Franssen speelt een professor op zekere leeftijd die al zijn leven lang leeft in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw. Ze noemt zichzelf Sarah Peachez, gespeeld door Maartje van de Wetering. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt.

Franssen en Van de Wetering spelen met Peachez een intiem liefdesduet, muzikaal bijgestaan door multi-instrumentalist Axl Peleman. Peachez is de vierde samenwerking tussen auteur Ilja Leonard Pfeijffer en regisseur Michel Sluysmans bij Toneelgroep Maastricht. In het voorjaar van 2019 maakten zij de door pers en publiek bejubelde theatervoorstelling Noem het maar liefde. Eerder werkten ze succesvol samen in De advocaat (Toneelschrijfprijs 2017) en Brieven uit Genua.

Publieksreacties

"Afgelopen zondag gezien in Theater aan het Vrijthof: geweldig, wat een spel en uitdrukking van beide! Genieten van de taal. Trouwens complementen voor de gitarist/zanger." Ton Buykx, 30-9-20, Instagram

"Ik heb het al gezien, het is een prachtig stuk. Messcherpe dialogen in een strak decor. Mooie taal, sterk geacteerd, een aanrader!" Anita Ruder, 15-9-20, Facebook

Recensies

Elsevier ★★★★★
“Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar.” 

Volkskrant ★★★★
“…voorbeeldig gespeeld door Porgy Franssen en Maartje van de Wetering, in een serene, bijna abstracte regie van Michel Sluysmans.” 
"Het meest romantische boek van het jaar."

Scenes ★★★★
“Peachez is opnieuw een pareltje.” 

Theaterkrant
“Een romantisch intelligente voltreffer.” 

De Standaard ★★★★
"Cupido krijgt in Peachez een pak rammel met fluwelen bokshandschoenen."

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.