Let op: wegens de aangepaste zaalcapaciteit zijn bezoekers van deze voorstelling verspreid over nieuwe tijdstippen en eventueel data. Let dus goed op de tijd en datum op uw ticket. Kaarthouders zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u geen e-mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Hoe overleef ik mijn puber?!

Gesmijt met deuren, snoeiharde muziek, altijd een weerwoord, rotzooi in de badkamer, chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door een emotionele rollercoaster en wordt je aanwezigheid vooral gewaardeerd als koelkastvuller, doorlopende pinautomaat of taxichauffeur op afroep.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Want het is hier verdomme geen hotel!

Recensies

Theaterkrant 
"Volvet leed dat puber heet"
"Als het ‘bloed onder je nagels’ na het avondeten naar zijn eigen stinkende chillhonk op zolder is vertrokken, kunnen die ouders tijdens dit theaterprogramma effe lekker de stoom uit de oren laten ontsnappen."

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.