Kaartverkoop start maandag 27 mei via www.tinomartintheater.nl

Liefhebbers van het betere levenslied opgelet, want Tino Martin komt op bezoek. Na uitverkochte shows in Ziggo Dome en een groot concert in het Olympisch Stadion zoekt de Haagse zanger en tweevoudig Edison-winnaar de intimiteit van het theater op.
Zoals Tino zelf zegt:"De grote concerten in de ZiggoDome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk."

Tino Martin brak in Nederland door met de hit ‘Jij Liet Me Vallen’. Later scoorde hij hits met ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Laat Me Leven’, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen najaar was de zanger te zien is in het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’.

Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Ticketprijs: vanaf €45,00 (inclusief garderobe en pauzedrankje)

Let op: De volledige verkoop van de kaarten gaat via Paylogic (www.tinomartintheater.nl). Vragen en meer informatie over het theaterconcert vindt u op de website van Tino Martin