Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 11 juli 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Als je méér dan 50 jaar een hoofdrol hebt gespeeld in de Nederlandse muziek-business, dan bén je iemand!

Als je méér dan 350 eigen composities op je naam hebt staan, dan beteken je wat in deze industrie. En als je in 2018 de Buma NL Lifetime Achievement Award krijgt uitgereikt uit handen van de minister van cultuur, dan heb je een bepaalde status bereikt. Als je al deze jaren altijd in dienst van een ánder hebt gespeeld, verdien je een avond voor jezélf. Thomas Tol verdient zo’n avond!

Na uitverkochte voorstellingen in zijn geboorteplaats Volendam is het nu tijd voor een groter podium. Schouwburg Het Park in Hoorn biedt plaats aan deze muzikant in hart en nieren.
Voormalig toetsenist van de zéér succesvolle formatie BZN, waarvoor hij onder andere de klassieker ’Mon Amour’ componeerde. Thomas vormde samen met zijn (helaas overleden) broer Cees, de andere helft van het duo Tol & Tol , waarmee zij internationaal een hit scoorde met ‘Eleni’.

Sinds jaren de producer van multi-talent Jan Smit, waarvoor hij tientallen hitnoteringen uit zijn piano toverde. Met andere woorden tijd voor een overzicht dus.
Uit zijn omvangrijke oeuvre verzamelde Thomas Tol een selectie uit zijn éigen favorieten. Ga mee op reis door zijn muzikale landschap, geniet van de hoogtepunten uit zijn BZN periode, laat de sfeervolle klanken uit het Tol & Tol tijdperk uw oren strelen en zing tot slot uit volle borst mee met de grootste hits van Jan Smit.
Thomas Tol in Concert is een ‘road trip down memory lane’. Samen met het Emma Breedveld strijkkwartet, aangevuld met hobo en een stel muzikale vrienden uit het beroemde palingdorp, bent u deelgenoot van een matinee vol verassende uitvoeringen van zijn composities uit het verleden én heden!

De entreekaarten zijn inclusief garderobe en servicekosten. U betaalt dus geen reserveringskosten, ondanks dat dit in de tekst hiernaast vermeld staat.

Aanmelden voor de kaartverkoop

Om te voorkomen dat u (opnieuw) kaarten koopt voor een voorstelling waarvan later blijkt dat deze helaas toch moeten worden verplaatst of geannuleerd, werken wij de komende tijd met 'Aanmelden voor voorstellingen'. Op deze manier koopt u niet direct kaarten maar geeft aan dat u dit wel zou willen wanneer dit mogelijk is.

1. Klik op de groene button met 'Aanmelden'.
2. Log in of maak een account aan.
Let op: als u een account aanmaakt dan adviseren wij hiervoor het e-mailadres te gebruiken waarop u normaalgesproken uw e-tickets ontvangt.
3. Geef het gewenste aantal kaarten aan (let op: dit is géén reservering)
4. Klik op 'Aanmelden' 

Op het moment dat het zeker is dat de voorstelling door kan gaan, ontvangen alle bezoekers die zich voor de voorstelling hebben aangemeld een e-mail en kunnen zij met voorrang kaarten reserveren. Let op: omdat wij van te voren niet weten wat de coronacapaciteit gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle bezoekers die zich hebben aangemeld, daadwerkelijk kaarten kunnen reserveren want vol=vol.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.