Het ware verhaal van Roodkapje... (6+)

Fake Vonk is met zijn camera op zoek in het bos. Hij wil een interview met de wolf, die zich in Nederland heeft gevestigd. Als hij de wolf heeft gevonden, blijkt deze aardig en helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen denkt. De Wolf schijnt helemaal gek te zijn op breien! Maar hoe zit het dan met de zeven geitjes? En met de drie biggetjes? En wat te denken van het verhaal over Roodkapje?

De Wolf vertelt Fake het ware verhaal van Roodkapje. Hoe zij niet naar oma wilde. Dat zij daar veel te laat aankwam en oma veel te laat haar gluten-vrije koekjes kreeg. En hoe oma haar een lesje wilde leren… En wat meneer De Jager van de thuiszorg er mee te maken had? Het blijkt een ander verhaal te zijn dan Roodkapje heeft verteld!

Het bekende sprookje van Roodkapje, gebracht met de inmiddels bekende twist van Langhout Theaterproducties. Een vrolijke voorstelling met leuke liedjes en heerlijke humor voor jong en oud!

Voor het gehele programma van het Nationaal Theaterweekend klikt u hier.
Kaartprijs inclusief €4 reserveringskosten en inclusief garderobe en drankje
 (uitzondering op reguliere reserveringskosten).
Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.

Kidsmiddag

Deze laatste dag van Theaterweekend 2020 staat in het teken van kids!
Vanaf 13.00 uur vinden activiteiten rondom de voorstelling van Roodkapje plaats. Zo kunnen kinderen in de Hamletfoyer hun favoriete sprookjes tekenen op een tekenvel van wel 30 meter lang! Ook kan er worden geschminkt, kunnen de kinderen Roodkapje knutselen om het voorleesboek te winnen en kunnen er (tegen betaling) cupcakes worden versierd! Boeken kan onderaan deze pagina. 

Na afloop van de voorstelling komen de acteurs van de voorstelling de foyer in om met alle kids te zingen en dansen en op de foto te gaan. Een mooie afsluiter van een feestelijk cultureel weekend.