Waar circus, dans en acrobatiek samenkomen

Mensen. Spullen. Momenten. Idealen. We raken ze kwijt, wij allemaal. Van sommigen kennen we het verlies, maar ons wispelturige geheugen speelt ons parten. In Requiem for Lost Things ontmoeten de charismatische dansers en acrobaten van Panama Pictures elkaar in parallelle werelden: een architectonisch decor verdeelt de ruimte in verschillende lagen.

Op een nieuwe compositie van Strijbos & Van Rijswijk en live muziek van Han Stubbe en Hannes d’Hoine (van het bekende Antwerpse DAAU) dagen de mannen elkaar uit met spannende lucht- en vloeracrobatiek. Ze vinden troost in saamhorigheid.

Reserveer direct ook een inleiding 'Zintuigelijk college' en wordt in 30 minuten voorbereid op de voorstelling. Deze inleiding kost €2,50 en is inclusief kopje koffie/thee.

Voor het gehele programma van het Nationaal Theaterweekend klikt u hier.

Kaartprijs inclusief €4 reserveringskosten en inclusief garderobe en drankje(uitzondering op reguliere reserveringskosten).

Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.