Let op: Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Actuele voorstelling vol verrassingen, explosies en persoonsverwisselingen

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer! Omdat het kan, mag én moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand.

KAAL

Twee stukken voor de prijs van één, dat is 'Moord op kale man', geschreven door Don Duyns. Een klucht-tragedie over een seriemoordenaar die met de jaarwisseling toeslaat. Wie heeft het gedaan, waarom, waar en met wie? 'Moord op kale man' wordt samen gespeeld met een bewerking van het stuk 'De Kale zangeres van Ionesco'. Een absurdistisch tafereel over sociale omgangsvormen en de leegheid van etiketten en taal die samen 'KAAL' vormen.

De Volkskrant, Vincent Kouters ★★★★
"Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring."

Scènes, Jos Schuring ★★★★
"Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers." 
 

De Theaterkrant, Sander Janssens
"De overmoedige mens op een krakend theatraal voetstuk."

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.