Let op: deze voorstelling is wegens gebrek aan financiele middelen helaas geannuleerd. Kaarthouders zijn per e-mail op de hoogte gebracht.

Een compilatie van Shakespeare stukken. Game of Thrones meets The Holy Grail.

De Spelersfederatie baseert zich met haar voorstellingen op de aanpak van het Globe-theater ten tijde van het Elizabethaans theater. Wat William Shakespeare daar op de planken bracht, zou je grenzeloos toneel kunnen noemen. Toneel voor alle lagen van de samenleving, wars van elke scheiding tussen klassiek en modern toneel, tussen volksvermaak en intellectualiteit, tussen folly en serieux. Het werd bezocht door de koningin, door de werklui en de straatlopers. In onze nieuwe voorstelling 'The world according to Shakespeare' storten ze zich met ongeëvenaarde gretigheid op het werk van Shakespeare.

In twee uur tijd brengt De Spelersfederatie een compilatie van stukken van Shakespeare op de planken en maken we van heel de wereld een podium en andersom. 'King Lear' meets 'Romeo en Julia' in het bos van 'Midzomernachtsdroom'.

Schrijver Don Duyns leidt hen op een queeste naar het hart van het werk van de Britse bard. Een avond om nooit te vergeten, of zoals Hamlet gezegd zou kunnen hebben: The rest is noise’.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 15 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.