Beleef de meest geliefde musical aller tijden

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Één van de meest geliefde musicals aller tijden gaat op tour langs theaters in heel Nederland én bezoekt ook Hoorn.

Positief verhaal in lastige tijd

Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar 'The Sound of Music' over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

De Nederlandstalige musical 'The Sound of Music' is gebaseerd op de filmklassieker die een warm plekje in ieders hart heeft. Met de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers, zoals de tijdloze meezingers Do-Re-Mi, Edelweiss en So Long. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen.

Cast & Credits

Met Nandi van Beurden als Maria ('Op zoek naar Maria'), Willaim Spaaij als Oom Max (o.a. 'Marry Poppins' en 'Annie M.G.'), Stefan Rokebrand als Kapitein Von Trapp, (o.a. 'Chez Brood' en 'Soldaat van Oranje'), Francis van Broekhuizen als Moeder Overste (o.a. 'Maestro'), Esmee Mardjan als Liesl von Trapp ('The Adams Family') en Jimi Hendrikse als Rolf (o.a. 'Kinky Boots'). 

Bekijk hieronder een video waarin de cast vertelt over The Sound of Music

Vroegboekkorting

Vanaf 15 februari tot en met 26 juni 2021 geldt een vroegboekkorting voor maximaal 75 tickets per voorstelling. Van €55 nu voor €45 (doordeweekse dagen) of van €65 nu voor €55. Deze vroegboekkorting is uitsluitend via de website van Het Park te verkrijgen, geldt niet in combinatie met andere acties en op = op.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van de overheid en het RIVM. Aangezien we niet weten hoe het virus en de maatregelen zich ontwikkelen in het najaar, vinden de voorstellingen voorlopig plaats met aangepaste zaalcapaciteit. U kunt daardoor helaas géén rij- of stoelnummers selecteren.

Toegewezen zitplaats

Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Zoete of Zilte Borrelbox die u mee mag nemen de zaal in

Tafelreservering in het Parkcafé na afloop van de voorstelling

Genieten van iets lekkers met uitzicht op het plein