• The Cats Aglow Theaterconcert
  • 2022-01-23T14:00:00+01:00
  • 2022-01-23T16:20:00+01:00
  • IJsbrand van Belleghem, Boudewijn van Buuren, Ton Vendel, Nico Veeke, Ben Koole, Piet van Doorn, Rob van Enkhuizen, Marcel van der Heijden

Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar 23 januari 2022. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Al meer dan 10 jaar The Cats Aglow

The Cats Aglow Band is sinds 2007 een Nederlandse tributeband met muziek van The Cats uit Volendam. De band wordt nu al geroemd om zijn originele sound waar The Cats bekend om waren. De meeste bandleden hebben in het verleden in andere bands gespeeld. IJsbrand van Bellegehem is de leadzanger en neemt de mooie zangpartijen van Piet Veerman voor zijn rekening. Afgewisseld met 2e leadzanger Ton Vendel met de prachtige nummers van Cees Veerman.

In 2008 trad de eerste leadzanger van The Cats, Cees Veerman, op met The Cats Aglow Band in Carré in Amsterdam. Ze waren toen de ondersteuningsband en voorprogramma van de Amerikaanse zanger Willy DeVille. Piet Veerman, sinds 1968 de leadzanger voor de singles van The Cats, trad geregeld met The Cats Aglow Band op.

De band treedt met name in Nederland op en was ook voor optredens in Bonaire en Curaçao. Optredens in alle provincies van het land met radio en regionale tv opnames. Er zijn meerdere albums en dvd’s opgenomen die alleen tijdens optredens verkrijgbaar zijn.

Formatie van The Cats Aglow

The Cats Aglow bestaat uit: IJsbrand van Belleghem, leadzang, Boudewijn van Buuren, zang,key’s, Ton Vendel, leadzang en percussie, Nico Veeken, slagwerk en zang, Ben Koole, basgitaar, Piet van Doorn, zang en key’s, Rob van Enkhuizen, zang en sologitaar, Henk Lakeman, technische leiding, en geluidsman en Marcel van der Heijden.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.