Al meer dan 15 jaar The Cats Aglow

The Cats Aglow Band is sinds 2007 een Nederlandse tributeband met muziek van The Cats uit Volendam. De band wordt nu al geroemd om zijn originele sound waar The Cats bekend om waren. 

IJsbrand van Bellegehem is de leadzanger en neemt de mooie zangpartijen van Piet Veerman voor zijn rekening. Afgewisseld met 2e leadzanger Ton Vendel met de prachtige nummers van Cees Veerman.

In 2008 trad de eerste leadzanger van The Cats, Cees Veerman, op met The Cats Aglow Band in Carré in Amsterdam. Ze waren toen de ondersteuningsband en voorprogramma van de Amerikaanse zanger Willy DeVille. Piet Veerman, sinds 1968 de leadzanger voor de singles van The Cats, trad geregeld met The Cats Aglow Band op.

De band treedt met name in Nederland en ook in Belgie op en was ook voor optredens in Bonaire en Curaçao. Optredens in alle provincies van het land met radio en regionale tv opnames. Er zijn meerdere albums en dvd’s opgenomen die tijdens optredens verkrijgbaar zijn.

The Cats Aglow bestaat uit: IJsbrand van Belleghem, leadzang, Boudewijn van Buuren, zang,key’s, Ton Vendel, leadzang en percussie, Marcel van der Heijden, slagwerk en zang, Ben Koole, basgitaar, Piet van Doorn, zang en key’s, Rob van Enkhuizen, zang en sologitaar,
Henk Lakeman, technische leiding, en geluidsman.