Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 18 juni 2021. Kaarthouders verdeeld over twee tijdstippen en zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Over wat vrouwen beter kunnen dan mannen

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Ik heb geleerd van verschillende powervrouwen in mijn leven zoals mijn moeder en mijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES! 

En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken. “Zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen.” Ja, dat weten we nu onderhand wel… En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’. 

Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. 

Alles Steven? Ja alles…

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.