Nieuw repertoire en klassiekers van Shaffy en Boeijen

Vanaf januari 2021 komt Sjors van der Panne met een geheel nieuwe theatershow. In de show 'Dan maken we het land' ligt de nadruk op nieuw geschreven materiaal. Met zijn nieuwe songs hoopt hij zijn publiek te verblijden met frisse hoop, troost, en vooral met de boodschap om elkaar niet uit het oog te verliezen in deze woelige tijd van verdriet, angst en onzekerheid.  
 
Met een positieve kijk op de toekomst zingt hij met zijn herkenbare heldere krachtige stem het nieuwe repertoire, maar ook bekende klassiekers (Shaffy tot Boeijen)  in een eigentijds jasje waarmee hij ongetwijfeld de gevoelige snaar weer zal raken. Beleef samen met Sjors en zijn vaste muzikanten Janos Koolen en Hubert-Jan Horrocks een prachtige avond met een lach en wellicht ook een traan. 
 
Sjors van der Panne is een Nederlandstalige zanger met een uniek geluid. Zeven jaar geleden werd hij tweede bij de talentenjacht 'The voice of Holland'. Hij stond tussen 2015-2020 meer dan 14 keer in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam. Vorig jaar en dit jaar in de grote zaal met als gasten o.a. Willeke Alberti en Mathilde Santing.  

Liesbeth List over Sjors: "Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder." 

Volg Sjors van der Panne online

Website: www.sjorsvanderpanne.nl 
Facebook: @SjorsVanDerPanne 
Twitter: @SjorsvdPanne 
Instagram: @sjorsvanderpanne

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.