Niemand weet… dat dit het feest van het jaar is!

Ook in 2020 komt Theater Rotterdam met een spektakel voor jong en oud. Regisseur Pieter Kramer maakt van ‘Repelsteeltje en de blinde prinses’ een feest vol gloedvolle liedjes, grappen, grollen, knipogen, kwinkslagen en toverkunsten.

Het broeit op het paleis, in het bos en onder de grond. Aardmannetje Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze de blinde prinses kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost? Van de makers van ‘Woef Side Story’, ‘Hamlet’ en ‘Lang en gelukkig’.


Theaterkrant
"Repelsteelje en de blinde prinses biedt zo vermakelijk maar uiteindelijk liefdevol schoppen tegen het koningshuis en het establishment, toont ‘het volk’ als naïef maar misschien wel wijzer, en uiteindelijk schikt iedereen zich in zijn lot."

Trouw ★★★★★
"Ook Repelsteeltje en de blinde prinses is weer overvol verwikkelingen, decorwisselingen, verkleedpartijen, covers van Duitse popliedjes, gevatte teksten, kwinkslagen en komische terzijdes naar het publiek."

Telegraag ★★★★
"Wat is het weer genieten van de doldwaze gekkigheid die Don Duyns en Pieter Kramer voor ons in elkaar ’geknutseld’ hebben."