Vlijmscherpe en eerlijke jongen

Patrick Laureij gaf een optreden op de Seizoenspresentatie 2016 in Het Park en direct was zijn show ‘Dekking Hoog’ uitverkocht. De Rotterdamse knotmaestro heeft een nieuw programma en nodigt u uit om te komen kijken.

De titel is niet bepaald bescheiden, maar getuigt wel van (zelf)inzicht: “Een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over zijn vorige programma. De Telegraaf vulde aan: “Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen.” Hoeveel karaats dat is, zal hij deze keer met de geslepenheid van een straatjong laten zien.

Maximaal 4 kaarten p.p.
Op verzoek van Patrick wordt 50% van de kaarten (per show) vanaf 13 december 2018 verkocht.

Theaterkrant
"Geestig geouwehoer over niks."

Het Parool
"Is Nederlands hoop ook nog léuk? Zeker, al kun je Laureij geen grappenkanon noemen. Hij is vooral bedreven in het uitvergroten van op zichzelf al maffe situaties, zoals het 'rukverbod' dat hij als tiener van zijn huisarts kreeg opgelegd ('anders hou je een stompie over'). Laureij mag dan een stoer imago hebben, hij snapt dat je op het podium ook een sukkel moet durven zijn."

Volkskrant 
"Patrick Laureij weet ook in zijn nieuwe show weg te komen met de meest grove opmerkingen door zich kwetsbaar te tonen."


Arrangementen

Voorgeniet arrangement

Kom alvast voorgenieten

Nageniet arrangement

Geniet nog even lekker na