Dit is een verplaatste voorstelling. Bezoekers die in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling van afgelopen 27 februari 2020 zijn per e-mail op de hoogte gesteld. Heeft u eerder kaarten gekocht maar geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Nog een keer samen voor 25-jarig jubileum

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken.
Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie en passie.

Ze komen speciaal voor u naar Schouwburg Het Park om de mensen uit Hoorn en omstreken haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. 
Voor de één een feest van herkenning … voor de ander een hilarische openbaring!
U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

Recensies

1eRang ★★★★
"Wat opvalt zijn de sterke expressies en het zichtbare plezier van het cabarettrio. Met name de gezichtsuitdrukking van Maarten als hij zijn poëtische hoogstandjes deelt met het publiek, zorgt voor een komisch moment waarbij ook hijzelf de lach niet kan beheersen."

Musicalnieuws.nl
"Het is geen toneelstuk en het is ook geen cabaret, het is veel fijns van allebei, waarbij eigenlijk de theaterkant het onverwacht wint van de grappen."

I love theater
"25 jaar Lust en Leed is een heerlijk avondje cabaret. Ontspannen onderuit zitten en een avondje lekker lachen."

Corona-aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in september een beperkt aantal personen per voorstelling verwelkomen. Tevens werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.