Let op: Deze voorstelling is doorgeschoven naar vrijdag 15 mei 2020 om 20.30 in de Othellozaal. Mocht u al kaarten hebben, dan krijgt u zo snel mogelijk nieuwe kaarten toegestuurd. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw gekozen plaatsen in de zaal. 

Nog een keer samen voor 25-jarig jubileum

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken.
Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie en passie.

Ze komen speciaal voor u naar Schouwburg Het Park om de mensen uit Hoorn en omstreken haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt. 
Voor de één een feest van herkenning … voor de ander een hilarische openbaring!
U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling.

1eRang ★★★★
"Wat opvalt zijn de sterke expressies en het zichtbare plezier van het cabarettrio. Met name de gezichtsuitdrukking van Maarten als hij zijn poëtische hoogstandjes deelt met het publiek, zorgt voor een komisch moment waarbij ook hijzelf de lach niet kan beheersen."

Musicalnieuws.nl
"'Het is geen toneelstuk en het is ook geen cabaret, het is veel fijns van allebei, waarbij eigenlijk de theaterkant het onverwacht wint van de grappen."

I love theater
"25 jaar Lust en Leed is een heerlijk avondje cabaret. Ontspannen onderuit zitten en een avondje lekker lachen."