Een heerlijke operettereis van Wenen naar Parijs en New-York mét nostalgisch kersttintje

Na de betoverende concertseries ‘Wien Bleibt Wien’ en ‘Winter in Wien’ geeft De Nationale Operette u een nostalgisch kerstgevoel met ‘WENEN * NEW YORK * PARIJS’. Het concert bevat niet alleen pareltjes uit de Weense operette, maar ook de mooiste operettemelodieën en -aria’s uit het Amerikaanse en Franse repertoire. De heerlijke operettereis leidt ons van de romantische Weense wals via het bruisende Broadway naar de Franse cancan.

Het groot orkest staat onder leiding van Jeroen Weierink, de zang wordt vertolkt door sopraan Wilma Bierens, tenor Arnold Bezuyen en bariton Bert Simhoffer. Het ballet van De Nationale Operette zorgt in een sprookjesachtig decor voor het oogverblindende totaalplaatje.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.