Wien bleibt Wien 2.0 in Het Park

Een onvervalste 'Wien bleibt Wien' zal rondom de feestdagen wederom één feest der herkenning zijn. In een nieuwe muzikale jas gestoken, gaat het publiek traditiegetrouw genieten van meeslepende walsen van Strauss en co. Ook zal een andere beroemde Oostenrijkse componist, Wolfgang Amadeus Mozart, zeker zijn opwachting maken. Daarnaast kan het publiek ook genieten van hoogtepunten uit de musicals 'The Phantom of the Opera' en 'Elisabeth' en mogen natuurlijk ook de evergreens 'Träume unterm Christbaum' en 'Christroseniet' ontbreken.

'Wien bleibt Wien 2.0' blijft hét romantische muziekfeest voor rondom Kerst en Oud en Nieuw. Een programma, waarin jong en oud zich kan onderdompelen in kerstsfeer; een programma bruisend als champagne!

Solisten Claudia Patacca (sopraan), Marcel Reijans (tenor) en Sef Thissen (bariton) en dansers van het Kiev-ballet staan garant voor een geweldige uitvoering. Het geheel staat natuurlijk zoals altijd onder leiding van de vermaarde maestro Jeroen Weierink, die op zijn aanstekelijke wijze het programma dirigeert en presenteert.