Let op: deze voorstelling gaat vanaf 4 september in verkoop. Het kan zijn dat er dan nog kaarten beschikbaar zijn, dus houd de website en onze communicatie in de gaten.

Najib 2.0 is terug - Extra Show!

Najib Amhali gaat terug het theater in. De nieuwe theatershow van Najib Amhali ‘Waar was ik?’ geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te annuleren.

'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte, maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. 'Waar was ik?' twintig jaar geleden, dacht Najib en in welke theaters stond ik toen? Bestaan die nog? En zou het niet leuk zijn om mezelf daar opnieuw uit te vinden?

Een nieuwe theater show dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langskomen, en waarbij u zich na afloop wellicht afvraagt: 'Waar was ik?'


NRC Handelsblad ★★★★
"Toen hij bijna 25 jaar geleden als komiek debuteerde, was Najib Amhali de eerste Marokkaan met succes op het cabaretpodium. Hij blonk uit met guitige grappen die evenzeer zijn mede-Marokkanen bespotte als oorspronkelijke Nederlanders. En dat is ook nu nog zijn specialiteit."

De Volkskrant ★★★
"Amhali's charisma is Carré-vullend, zijn uiteenlopende typeringen zijn voorspelbaar maar leuk en het videodecor is fraai. Toch kan dit niet verhullen dat de show een grabbelton is van losse, niet goed uitgewerkte ideeën en onderwerpen, inclusief uitgekauwde grappen over negerzoenen en blanke vla."

Arrangementen

Voorgeniet arrangement

Kom alvast voorgenieten

Nageniet arrangement

Geniet nog even lekker na