Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

De mooiste Nederlandstalige cabaretliedjes door Frencken en Wiersma

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Uitblinken, winnen. Maar soms loopt het allemaal anders, vraag dat maar aan Mylou en Dorine. Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: het geluk is ze bepaald niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet.

Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. Gewapend met piano en gitaar laten de twee veelgeprezen liedjesschrijfsters u in ‘Waagstukken’ het achterste van de tong zien.

Recensies

De Volkskrant
"Deze muzikale moment tonen de kracht van de vrouwen, die elkaar hier ook mooi aanvullen."

Theaterkrant
"Zoals te verwachten was van deze twee bewame liedjesschrijfers wordt er de hele avond met taal gespeeld. Frencken toont haar klasse in een intrigerend liedje over aanbellen bij het verkeerde adres en in een gevoelig nummer over de behoefte aan tederheid. Maar als Wiersma haar schouders eronder zet, dan is het helemaal genieten."

NRC
"Het is van vrolijk-frivool tot ernstig-melancholisch."

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.