Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 27 november 2020 naar 13 maart 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met servicebalie@hetpark.nl.

De mooiste Nederlandse cabaretliedjes

Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Uitblinken, winnen. Maar soms loopt het allemaal anders, vraag dat maar aan Mylou en Dorine. Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: het geluk is ze bepaald niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de mouwen opgestroopt en de schouders eronder gezet.

Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein. Gewapend met piano en gitaar laten de twee veelgeprezen liedjesschrijfsters u in ‘Waagstukken’ het achterste van de tong zien.

De volkskrant
"Deze muzikale moment tonen de kracht van de vrouwen, die elkaar hier ook mooi aanvullen."

Theaterkrant
"Zoals te verwachten was van deze twee bewame liedjesschrijfers wordt er de hele avond met taal gespeeld. Frencken toont haar klasse in een intrigerend liedje over aanbellen bij het verkeerde adres en in een gevoelig nummer over de behoefte aan tederheid. Maar als Wiersma haar schouders eronder zet, dan is het helemaal genieten."

NRC
"Het is van vrolijk-frivool tot ernstig-melancholisch."

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen

Tafel reservering na afloop voorstelling

Heerlijke streekproducten en een schitterend uitzicht