Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Helaas kan deze voorstelling op deze datum niet door gaan. De voorstelling is verplaatst naar 16 september 2021. Kaarthouders zijn geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met servicebalie@hetpark.nl.

Waylon's country biografie

My Heroes Have Always Been Cowboys: de kenner haalt uit deze zin de start van de Outlaw movement door Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. Waylon gaat voor het eerst het theater in met zijn persoonlijke verhaal.

Een verhaal wat al heel lang in hem borrelt en er eindelijk uit mag in de vorm die het verdiend: met muziek in het theater. Het verhaal wat begint bij een jongetje van 8 jaar dat mee mocht met zijn ouders naar een Countryavond, omdat de oppas ziek was.

Een triviaal moment waarop een grootse reactie volgde. “Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht een klein stukje meedrummen. Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik 1 liedje volledig kon meedrummen. Ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen”

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal wat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen.

Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn. Een prachtige muzikale reis langs Mount Rushmore waar hij in het mooie gezelschap verkeert van zijn collega rebellen. Vertrekkend vanuit Texas, Bakersfield, Memphis en Apeldoorn ontmoeten ze elkaar in Nashville, wat voor één avond past in een theaterzaal. Waylon met 7 koppige band (inclusief pedal steel guitar) en een verhaal dat vertelt moet worden!

Let op: tijdens het concert wordt er gebruik gemaakt van een rookmachine. Het kan zijn dat dit last geeft van irritatie aan de ogen en keel. Mocht u hier snel last van krijgen dan adviseren wij u om iets verder van het podium uw plaatsen te kiezen.