Vol trots presenteert MissJones haar nieuwe show met de titel "VRIENDEN!", op het podium van de grote zaal van Het Park in Hoorn.

Deze titel geeft perfect weer waar deze band voor staat: Een zeer hechte groep muzikanten die iedereen die met hen mee speelt of zingt, omarmt! Deze avond belooft weer een unieke ervaring te worden, met verrassende arrangementen van de beste swing- en popnummers. Met unieke gastoptredens, en de onmiskenbare MissJones-bigband-sound worden bekende nummers in een geweldige nieuwe jas gestoken. De nieuwe show is zowel muzikaal als visueel aantrekkelijk, afwisselend en altijd origineel. Dat kunt u aan de 24-koppige, ervaren MissJones Bigband uit ons eigen Noord-Holland wel over laten!

Isabelle Braaf en Ruud van Etten zijn de getalenteerde zangers van deze band. Samen met het orkest hebben zij de afgelopen 20 jaar menig podium betreden en onlangs voor de tweede keer een Chinese tournee gemaakt. Het enthousiasme en de muzikaliteit van MissJones werkt aanstekelijk waardoor stil op je stoel blijven zitten echt onmogelijk wordt.

MissJones staat altijd open voor 'net even anders', of het nu gaat om repertoirekeuze of de muzikale vrienden die zij uitnodigen om mee te doen. Zij gaan geen muzikale uitdaging uit de weg maar altijd met het doel het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Opvallend vaak krijgt nieuw en jong talent de kans om op te treden met deze fantastische bigband. Bent u ook zo benieuwd waarmee zij ons gaan verrassen?

U bent bij deze van harte uitgenodigd om het zelf te komen beleven! Na afloop zult u ook een VRIEND van deze band zijn.