Derde editie Fosielen- en Mineralenbeurs

Na twee geslaagde Mineralen- & Fossielenbeurzen kan een derde editie natuurlijk niet uitblijven. Op de beurs zijn weer vakkundige standhouders aanwezig met prachtige gesteenten, edelstenen, fossielen, sieraden, meteorieten en nog veel meer. U kunt dit alles bewonderen maar natuurlijk ook aanschaffen. Ook de vereniging Amathysta uit Purmerend is weer bereid gevonden om leuke kinderactiviteiten neer te zetten. En voor de kinderen is ook een grabbelton aanwezig. Daarnaast vinden die dag weer verassende demonstraties plaats van onder andere edelsteen slijpen, en bollen (geodes) kraken.

De beurs is prima met het openbaar vervoer te bereiken en zondag is het in de omgeving van de schouwburg en congrescentrum gratis parkeren. U kunt het ook combineren met een bezoek aan de binnenstad met onder andere zijn mooie haven en prachtige musea. 
Een leuk dagje uit voor het hele gezin en voor alle leeftijden.

Corona informatie en start kaartverkoop

We vragen aan onze bezoekers de huisregels te volgen en hun verantwoordelijkheid te pakken om afstand te houden. Zo kunnen we er weer een geslaagde Mineralen- & Fossielenbeurs van maken. Houd de Facebookpagina 'mineralenbeurs hoorn' in de gaten voor de actuele berichten in verband met de officiële start van de kaartverkoop en het corona nieuws.