Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Muzikaal cabaret over totaal zinnig overbodige dingen, want weet Marcel Harteveld veel?!

“Er is een verpleegkundige die kan ruiken of u Parkinson heeft.” “Van al het internetverkeer is 10-15% porno.” “66% van de millennials weet zeker dat de wereld rond is.” Dit soort feitjes, daar zit het hoofd van cabaretier Marcel Harteveld vol mee.

Marcel is cabaretier en zanger en toerde vijf jaar met Johan Fretz door het land als Harteveld & Fretz. De laatste twee jaar speelde hij één van de hoofdrollen in ‘Soldaat van Oranje – De Musical’ én hij is vaste cabaretier bij ‘Spijkers met Koppen’. En wist u dat hij ook kandidaat was bij ‘De Beste Singer-songwriter’ van Nederland? Toch leuk om te weten. En nu komt dit multitalent naar Hoorn om al zijn nuttige en onnuttige wetenswaardigheden met u te delen.

Bestel Niet te missen makers met korting

Wanneer u direct voor vijf voorstellingen uit de Niet te missen makers-serie kiest, betaalt u slechts € 10 per kaart! Bekijk hier welke voorstellingen er allemaal in de serie Niet te missen makers vallen of bestel direct via deze link. Op de bestelpagina vinkt u vervolgens de vijf voorstellingen van uw keuze aan. Zodra u de vijfde voorstelling heeft geselecteerd, kunt u doorgaan naar betalen. De kortingsprijs wordt dan automatisch berekend.

Arrangementen

Borrelbox to go voor 2 personen

Een Knabbeltas die u mee mag nemen de zaal in