Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 28 oktober 2020 naar 28 mei 2021. Kaarthouders worden z.s.m. per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contat op met servicebalie@hetpark.nl. 

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. 

Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven.  

Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer, blijven uiteindelijk ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard.  

Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller is Liefdesles opnieuw een spannend relatiedrama van Nhung Dam en Koos Terpstra. De snelheid van The Mousetrap en de humor en herkenbaarheid van Friends worden versneden tot een wervelwind die naar adem doet snakken.  

Met Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam en Stefan Rokebrand 
Tekst Nhung Dam en Koos Terpstra 
Regie Koos Terpstra 

Double Bill: Liefdesles en De Grootste Helft

De kracht en onmacht van liefde zijn in de voorstellingen 'Liefdesles' en 'De Grootste Helft' onderwerp van gesprek. In samenwerking met Hummelinck Stuurman Theaterproducties en Heads & Tales wordt er een double bill aangeboden. Twee voorstellingen voor €50 per persoon. Klik HIER om beide voorstellingen te bestellen.

Corona-aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij een beperkt aantal personen per voorstelling verwelkomen. Tevens werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.