Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Helaas kan deze voorstelling op deze datum niet door gaan. Deze voorstelling is verplaatst van 5 november 2020 naar 9 maart 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Geen mail ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl

Een ervaring om nooit te vergeten

Lebbis is een man van scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. In het eerste deel van ‘De Bovengrens’ keek hij naar waarin we te ver gaan: nog meer eten, meer reizen, meer van alles.

In deel twee zoekt hij uit hoe we weer iets kunnen ervaren. Want de zin van het leven zit in ‘iets meemaken’. En het toppunt van ‘meemaken’ is dan weer ‘een ervaring’. De dingen die je een paar jaar later nog weet. De eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal dat je leest.

NRC Handelsblad ★★★★
“Verfrissend hoe Lebbis altijd zegt waar het op staat.”

NRC  Handelsblad ★★★★
"Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme
formulering gieten." 

Het Parool
"Lebbis toont zich in nieuwe show een meester van de omdraaiing." 

Telegraaf ★★★1/2
"Lebbis pleit voor improvisatie." 

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen