Mysterie en melancholie

Leah Rye daagt je uit om met haar mee te dromen in een wereld omringd door mysterie en melancholie. Zodra je haar fantasie bent binnengedrongen, laat ze je geen moment meer los. Haar schaduw achtervolgt je en wekt een voortdurende spanning, die in haar liedjes wordt weerspiegeld door afwisselende grooves, donkere sounds en grote contrasten. Haar stem zorgt voor een herkenning in de wemelende mist gecreëerd door verschillende stijlen die met elkaar verweven zijn.

In 2019 releasede ze haar eerste twee singles, welke onder andere zijn opgepakt door Radio Veronica, KiNK en 3FM. Daarnaast deed ze mee aan de Amsterdamse Popprijs, speelde in Tivoli, Paradiso en Bitterzoet. Voor 2020 staan veel nieuwe releases en een tour in London op de planning.

Deze activiteit is onderdeel van de Cultuurproeverij op zondag 6 september. Er worden geen reserveringskosten berekend. U kunt tijdens het reserveren wel kiezen voor een kleine donatie van €2,50, €5 of €7,50. Hiermee steunt u alle 22 culturele instellingen van Cultuur Hoorn die dit mogelijk maken.