Let op: Deze voorstelling is verplaatst van 25 oktober 2020 naar 16 mei 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Neem dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl.

De mooiste moderne stukken  

Het kunnen beroeren…Het in het hart kunnen raken…Gefascineerd volgen…Ademloos luisteren…De componisten van deze tijd kunnen dit als geen ander oproepen, zo ook Larissa Groeneveld!

De Nederlander Jacob ter Veldhuis staat bekend om zijn experimentele, post minimalistisch romantische muziek, de Argentijn Osvaldo Golijov laat zich inspireren door de Joodse klezmer muziek; het Dolcissimo van Pēteris Vasks is in zijn eenvoud en combinatie van zang en cello een onvergetelijke belevenis. Larissa eindigt het programma met het Lamentatio van de wilde jazz/rock en romantisch georiënteerde cellist Giovanni Sollima een virtuoos, swingend en flitsend stuk. 
Johan Messchaert_logo.png

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen

Tafel reservering na afloop voorstelling

Heerlijke streekproducten en een schitterend uitzicht