Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Helaas kan deze voorstelling op deze datum niet door gaan. Op dit moment weten wij nog niet of de voorstelling verplaatst kan worden. Kaarthouders worden zo snel mogelijk geïnformeerd.

De mooiste moderne stukken  

Het kunnen beroeren…Het in het hart kunnen raken…Gefascineerd volgen…Ademloos luisteren…De componisten van deze tijd kunnen dit als geen ander oproepen, zo ook Larissa Groeneveld!

De Nederlander Jacob ter Veldhuis staat bekend om zijn experimentele, post minimalistisch romantische muziek, de Argentijn Osvaldo Golijov laat zich inspireren door de Joodse klezmer muziek; het Dolcissimo van Pēteris Vasks is in zijn eenvoud en combinatie van zang en cello een onvergetelijke belevenis. Larissa eindigt het programma met het Lamentatio van de wilde jazz/rock en romantisch georiënteerde cellist Giovanni Sollima een virtuoos, swingend en flitsend stuk. 

Seriekorting

U kunt de concerten van de Concertstichting Johan Messchaert ook bestellen als serie (t/m 19 september).

CJM-logo origineel.png

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.