Naar het geprezen kinderboek

“Nee, een licht ben je niet, Lampje. Als je iets moet onthouden, vergeet je het en als je iets wil vergeten, komt het steeds weer terug in je hoofd.” Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een woest avontuur terecht. “Ga liggen, wind. Af!” Maar de wind is geen hond en luister niet. Hij verandert in een storm! Dan gaat alles mis...

‘Lampje’ is een woest, poëtisch en ontroerend avontuur naar het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap. Het kinderboek kreeg euforische recensies en won vier boekenprijzen waaronder de Gouden Griffel. De voorstelling werd genomineerd voor de Podiumkids Prijs. Geniet van een beeldende vertelling met poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes.

Uitverkocht? Wachtlijst!

Voor de voorstellingen t/m december, gaan wij vooralsnog uit van een aangepaste zaalcapaciteit. De vooruitzichten zijn echter positief dus als een voorstelling vol is, adviseren wij u vooral om zich in te schrijven voor de wachtlijst! Zodra de maatregelen aangepast of opgeheven worden, brengen wij u als eerste op de hoogte wanneer er weer kaarten beschikbaar zijn.

Corona informatie

Het Park richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Indien u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten (uit één huishouden komt). Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen. Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.