Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 6 en 7 november 2020 naar 4 en 5 juni 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Geen mail ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl

Theaterfestival met Kikker voor kinderen vanaf twee

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet’, zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.’

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Peuter Kleuter Theaterfestival

Tijdens het Peuter Kleuter Theaterfesitval in deze coronaperiode is er een aangepaste programma in de foyer. Door een kaartje voor de voorstelling te kopen, krijgt u automatisch (gratis) toegang tot de speeltuin in de foyer. Voor de ouders zijn er speciale zitjes gecreëerd waar zij heerlijk van een kopje koffie, thee of iets lekkers kunnen genieten. Na afloop krijgen kinderen een leuke goodiebag mee naar huis om thuis verder te spelen.

Kindertheatermaand

Samen met Kinderopvang Berend Botje hebben wij oktober uitgeroepen tot Kindertheatermaand! Deze keer geen toffe activiteiten in de foyer (door corona kan dat even niet) maar na afloop een heuse goodiebag mét toffe winactie voor alle kinderen. Zo is een bezoek aan een kindervoorstelling tóch een hele middag feest! Lees hier meer informatie over de Kindertheatermaand.

Powered by Go-Kids

Het Peuter Kleuter Theaterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Go-Kids West-Friesland.
GOKIDS.jpg

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.