De kracht van zachtheid

Op haar vijf sterren bekroonde debuutalbum Living It Now zingt de jonge zangeres Joia zowel eigen werk als parels van haar helden Toon Hermans, John Lennon en Leonard Cohen. Met gedichtjes scherpt ze je geest en met kristallen liedjes kust ze je voorhoofd.

In plaats van in te hakken op de ruimte
Laat ons vallen, spelen, groeien
Laat ons vragen, helpen knoeien
Laat ons samen smelten, vloeien
En al dat onbekend is
Laat het ons boeien

In haar theatervoorstelling Zacht gaat Joia op zoek naar de kracht van zachtheid. Wat is zacht zijn eigenlijk en wat moeten we ermee? Haar songs nemen je mee op een golf van tijdloze nostalgia, maar de oplettende luisteraar zal telkens opnieuw verrast worden door de contrastrijke keuzes in de speelse arrangementen. Een voorstelling om met een zacht hart de zaal uit te vliegen.

Bereid je voor op een stormachtige collage van muziek, poëzie en filosofie, waarbij je nummers hoort van haar eigen hand en parels van onder meer Joni Mitchell en Maarten van Roozendaal.

Tip: voor liefhebbers van Janne Schra, Mathilde Santing, Wende en Marike Jager.

Voor het gehele programma van het Nationaal Theaterweekend klikt u hier

Kaartprijs inclusief €4 reserveringskosten en inclusief garderobe en drankje (uitzondering op reguliere reserveringskosten).

Het is niet mogelijk om de kaarten van het Nationaal Theaterweekend te ruilen / terug te brengen en er wordt geen restitutie verleend op de gekochte kaarten.