Dynamisch met een hoge grapdichtheid

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit; kenners noemen hem zelfs één van de besten. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld.  

Wat kunt u verwachten van de cabaretier Jim Speelmans? Zijn originele speelstijl werkt op uw lachspieren. Er zit een heerlijk ritme in zijn cabaret shows en de onderwerpen zijn divers. Jim is eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien ongeacht het onderwerp: Jim toont dat er meer mogelijk is dan om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. 

Van festivals tot tv

Jim speelde al op vele festivals in het land. Van Lowlands tot Crossing Border en andere bekende events. Op tv was hij te zien bij o.a. 'The Comedy Factory', 'Guzman Presenteert' en bij 'Laughing matters'.

logo NTMM.png

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.