Dynamisch met een hoge grapdichtheid

Jim Speelmans is een begrip in het stand-up comedy circuit. U heeft waarschijnlijk al vaak om hem gelachen zonder dat u het wist. Hij is namelijk al jarenlang de tekstschrijver voor grote namen in de Nederlandse cabaretwereld.  

Ondertussen treedt Jim ook op met zijn eigen shows. Jim is eerlijk, scherp van geest, teder en humoristisch tegelijk. Speels grenzen overschrijden, de mens een (lach)spiegel voorhouden, het publiek weten te raken, te boeien ongeacht het onderwerp. Jim toont dat er meer mogelijk is dan om op toneel te staan met slechts een microfoon, een rode draad en een boodschap. ‘Huppethee is een kleurrijke voorstelling van een getalenteerd theaterdier. 

Corona-maatregelen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in oktober een beperkt aantal personen per voorstelling verwelkomen. Tevens werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. U wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.