Update 26 november 2021
In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid wordt deze voorstelling verplaatst. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Bezoekers met kaarten voor de voorstelling zijn persoonlijk geïnformeerd (via SMS én e-mail). Indien u niets van ons heeft vernomen, vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl.

De grote bioscoophit 'Huisvrouwen bestaan niet' komt naar Hoorn!

Of je nou ziek, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven.

In de humoristische voorstelling ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, vrienden, familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt en moeder Loes (59) die misschien wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer).

In de media

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.