Smakelijke slapstick over... koekjes?

Victor en Thorsten ( Thorsten en Victor) houden van hun spulletjes en ze houden van elkaar. In hun overvolle huis genieten ze van hun theeserviezen. Buiten is de rest van de wereld en die blijft lekker buiten! Ze hebben het niet over dat wat zich vaak in trommels bevindt. Niet over happen, kruimelen, doorslikken. Ze hebben het niet over dat wat begint met een K en eindigt op Oekjes. Ze denken er niet aan. En ze dromen er al helemaal niet over.  

Het Laatste Koekje is een voorstelling over hoe vreemd volwassenen zijn en over koekjes (of nee, niet over koekjes!). Een smakelijke slapstick voorstelling (bijna) zonder tekst, met veel beweging en humor. 

2e kaartje gratis

Het mag weer en het kan weer: lekker samen naar het theater! Om dit te vieren geeft Schouwburg Het Park van zondag 27 september t/m zaterdag 3 oktober 2020 het tweede kaartje gratis op een geselecteerd aantal voorstellingen waaronder deze voorstelling.* Bestel nu uw tweede kaartje gratis door tijdens het reserveringsproces de actiecode in te vullen: SAMENNAARHETPARK2.

*Deze actie is niet geldig op reeds gekochte kaarten

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.