Deze voorsteling wordt vanwege de aangescherpte maatregelen en de onduidelijkheid over de noodverordening verplaatst naar een nieuwe datum. Wanneer de nieuwe datum bekend is, worden bezoekers die in het bezit zijn van kaarten voor de voorstelling van 30 september hier per e-mail van op de hoogte gesteld. Heeft u geen e-mail ontvangen, dan kunt u mailen naar servicebalie@hetpark.nl.

The roast van onze Henry

Je bedenkt het niet, maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: dat was nu echt weer iets voor onze Henry. In zijn vijfde show zoomt Henry van Loon met hilarische bespiegelingen en ontroerende liedjes in op zijn Brabantse roots. Bovendien is de comedian en acteur, bij het grote publiek bekend van zijn glansrol als schoolconciërge Volkert in de tv-hitserie ‘De Luizenmoeder’, ditmaal persoonlijker dan ooit.

Recensies

Algemeen Dagblad ★★★★
“Even hilarisch als confronterend. ‘Onze Henry’ is een voorstelling waarin Van Loon grote indruk maakt en zijn stijl verbreedt en verdiept.”

Corona aanpassingen

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom kunnen wij in september een beperkt aantal personen per voorstelling verwelkomen. Tevens werken wij met tijdssloten waarin u de zaal binnen kunt gaan. Daarnaast serveren wij drankjes to-go die u mee de zaal in kunt nemen. Wij vragen u om u ook aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Placering

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer, u wordt door onze medewerkers in de zaal geplaceerd. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.