Bekend van 'Finding Out more' en 'Where The Heart is'

Singer Songwriter Marijn van der Meer en filmcomponist Jorrit Kleijnen vormen samen sinds 2015 het bekende duo 'HAEVN'. Met hun eigenzinnige en filmische dreampop veroverde zij de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. Na vijf jaar van grote uitverkochte clubtours vinden de mannen het tijd voor een nieuw avontuur: een theatertour, waarin Marijn en Jorrit hun dromerige muziek terugbrengen naar de basis en op de meest intieme manier ten gehore brengen.

Verwacht een theatervoorstelling met veel eigen en nieuwe muziek afgewisseld met 'HAEVN' bewerkingen van hun favoriete bekende popsongs. Dat wordt een avond lange pianosolo's, persoonlijke verhalen, een lyrische cello en uiteraard de troostende warme stem van Marijn.

Over HAEVN

HAEVN brak in 2015 door met hun debut single Finding out More, dat meteen werd genomineerd voor een Edison en een 3FM-Award. Na het succes van hun debuutplaat Eyes Closed heeft HAEVN niet stilgezeten. Het vervolg Symphonic Tales werd opgenomen met een groot strijkorkest. De band staat bekend om hun dromerige, filmische muziek. Hun muziek valt onder het genre dreampop.

Pop4Hoorn

Van pop tot rock en van hiphop tot Nederlandstalig: Het Park is óók een poppodium en concertzaal.  Onder Pop4Hoorn worden deze concerten nog eens extra voor het voetlicht gebracht. Voor de echte muziekliefhebber dus!

Klik hier voor alle Pop4Hoorn voorstellingen.