Let op: 13 oktober zijn de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Deze voorstelling is verplaatst van 6 en 7 november 2020 naar 4 en 5 juni 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Geen mail ontvangen? Neemt u dan alstublieft contact op met servicebalie@hetpark.nl

Een nieuwe productie van Veel Theater

De Goudenregen is een nette twee-onder-een-kapwijk. Met evenzo keurige bewoners. Toch sluimeren er geheimen en diepgekoesterde verlangens bij de bewoners. En draagt ieder huisje zijn kruisje. Het lijkt een gewone straat, vernoemd naar de goudgele “treurboom”. Prachtig, maar giftig.

Als er op een rustige zondagochtend een moord plaatsvindt, komt de onderste steen boven water. Is iedereen wel wie hij zegt dat hij is? En niet onbelangrijk: wie is de moordenaar?

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Aanvangstijden & toegewezen zitplaats

In verband met de aangepaste zaalbezetting, spelen sommige voorstellingen twee keer op een avond. Let daarom goed op de aanvangstijd op uw ticket: deze kan afwijken van de tijden die u wellicht gewend bent. Tevens zijn sommige voorstellingen om diezelfde reden iets ingekort.

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.