Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling geannuleerd. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Op afstand zijn meest actuele voorstelling

Zelden heb ik zoveel tijd gehad om een nieuw programma voor te bereiden.
Zelden bood de tijd zoveel stof. 
Zelden was ik zo gemotiveerd. 
Zelden was ik zo benieuwd. 
Zelden was ik zo. 
- Freek de Jonge

De pers over ‘Asociale Afstand’

Theaterkrant
“Uitgebalanceerde, uiterst actuele Coronashow. Freek de Jonge flikt het hem weer."

De Volkskrant
“Freek de Jonge laat Carré weer lachen. Met zijn show ‘Asociale Afstand’ dwingt De Jonge respect af, omdat hij het klaarspeelt om met alleen maar nieuwe, actuele teksten te komen.”

Parool
“Freek de Jonge weet zijn preek nog steeds schitterend te verpakken.”

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.