Update 25 november 2021 m.b.t. de coronamaatregelen.

Momenteel kunnen alle voorstellingen nog doorgaan op de volledige capaciteit. Door gebruik van het coronatoegangsbewijs vervalt de 1,5 meter afstand in het theater. Hier vindt u ons coronaprotocol.

Uiteraard zijn we op de hoogte van het nieuws m.b.t. de mogelijke aanpassingen in de corona-maatregelen. We houden dat natuurlijk in de gaten. Mochten er n.a.v. de persconferentie vrijdagavond 26 november 2021 voor de voorstellingen vanaf 27 november 2021 nieuwe regels gelden, dan worden bezoekers van deze voorstellingen persoonlijk per e-mail geïnformeerd. 

Een avond vol evergreens: zing mee met Sonneveld tot ABBA en The Beatles en meer!

Een heerlijk nostalgische avond tjokvol prachtige evergreens. Wie kent ze niet… ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld, ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy, maar ook ‘Nights In White Satin’ van The Moody Blues en uiteraard liedjes van The Beatles, André Hazes, ABBA, Bee Gees en Elvis Presley. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel van je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen naar boven halen.

‘Evergreen Top 1000 Live’ is een avond met de allermooiste klassiekers en verhalen achter de schermen met Arnold Mühren, topproducer en bassist van de legendarische band The Cats.

Corona informatie

Het Park volgt de richtlijnen en voorschriften van het RIVM die op het moment dat de voorstelling plaats vindt, van toepassing zijn. Twee dagen voorafgaande aan de voorstelling ontvangt u een servicemail met de meest recente informatie. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Zitplaats

Placering vindt plaats volgens de coronarichtlijnen die van toepassing zijn op de datum dat de voorstelling plaats vindt. Dit kan zijn in een sectiezaal, een ongeplaceerde zaal (zonder rij- en stoelnummers) of een geplaceerde zaal.