Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 17 juni 2021. Kaarthouders zijn over twee verschillende tijdstippen verdeeld en zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Een hommage aan ‘plezierdichter’ Drs. P

De Nederlandse kleinkunst, ja, de Nederlandse taal was zonder de hilarische verschijning van woordtovenaar Drs. P (1919-2015) beslist niet dezelfde geweest. Heinz Polzer schreef een reeks fascinerende boeken, honderden krankzinnige en muzikaal altijd verrassende liedjes, waarvan er een stuk of vijf nationaal bekend werden. Erik van Muiswinkel, die in 1976 al correspondeerde met zijn held, geeft hem in 2019 het volle pond.

In ‘Buigt Allen Mee Voor Drs. P’ speelt hij een kleine zaalvoorstelling op de Schaal van P: intiem, ironisch, verwarrend en om te huilen van het lachen. Met onder andere ‘De Grenadiertjes’, ‘Gonzofoon’, ‘Los Pompadores’, ‘Evangelische Potpourri’, ‘Goed Nieuws’ en ‘De Gezusters Karamazov’.

In de media

Erik van Muiswinkel was te gast bij NPO Radio 1.

Recensies

NRC ★★★★
"Wat Van Muiswinkel doet, begeleid door pianist Guus van Marwijk en gitarist (én technicus) Paul Remmelts, is geraffineerd."

Algemeen Dagblad ★★★★
"Vanzelfsprekend kan Van Muiswinkel de stem van Drs. P treffend imiteren."

Theaterkrant
"Met mooie voorbeelden gaat hij in op de vele rijmsoorten die Drs. P heeft gebruikt."

Volkskrant ★★★
"Erik van Muiswinkel slaagt erin de complexe teksten duidelijk over te brengen."

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.