Helaas is deze voorstelling wegens de coronamaatregelen geannuleerd. Bezoekers zijn per e-mail op de hoogte gebracht. Heeft u geen e-mail ontvangen, dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Elsa Birgitta Bekman groeide op in een dorp nabij de Noord-Hollandse stad Hoorn met haar ouders en oudere broer. Als kind werd Elsa’s hoofd gevuld met klassieke componisten als Mozart, Debussy en Satie, maar ook Ierse folk, new age en elektronische muziek van o.a. Jean Michel Jarre en Kraftwerk. Verder herinnert ze zich vooral Edith Piaf, Jacques Brel, Kate Bush en Supertramp.

Romantiek, nostalgie, escapisme en melancholie zijn terugkerende thema's in haar muziek. Elsa: “Ik heb de nummers in een tijdsbestek van 12 jaar geschreven. Het oudste op dit album, Cross That Line, schreef ik toen ik 15 jaar was. Het zijn momentopnames uit mijn ontwikkeling van tiener tot volwassene en het zoeken van mijn weg in het leven. ‘Once In My Life’ is een ode aan de persoon die ik was en alle gebeurtenissen tot nu toe die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben.”

In 2018 is Elsa de frontvrouw van soulband The Tibbs en behaald internationaal succes met airplay op BBC2 en BBC6 en nationale zenders als Radio 2 en Sublime FM. Dit succes leidde tot optredens in clubs en festivals in binnen- en buitenland zoals de North Sea Jazz Club en de Oosterpoort in Groningen tot meerdere tours in Duitsland, Italië en Spanje.

logo NTMM.png

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen t/m 31 december plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waarin u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt.

Uw pauzedrankje wordt in deze periode een drankje to-go dat u vooraf bij de horeca kunt ophalen en mee kunt nemen in de zaal. Wij vragen u om u aan de richtlijnen en voorschriften te houden om uw eigen en ieders veiligheid te waarborgen, en er samen voor te zorgen dat Het Park open kan blijven. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij er vanuit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.