Let op: i.v.m. de coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst uit vorig seizoen. Kaarthouders zijn verplaatst naar de voorstelling van 19.30 uur en zijn hierover per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Muzikale reis

Een wervelende show, laat dat maar aan Ellen ten Damme over! Of ze nu samen met haar fantastische band The Magpie Orchestra komt optreden of solo omdat de coronamaatregelen voorduren; top-entertainer zorgt er voor dat het een onvergetelijke avond wordt. Want dat heeft het publiek na een lange sluiting meer dan verdiend!

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Recensies 'Casablanca'

Theaterkrant
"Ellen ten Damme heeft een dijk van een stem en dito performance, maar weigert daarmee in herhaling te vallen. Zeker, ze doet waar ze weet dat ze goed in is en waar haar publiek zo gretig op afkomt, maar door steeds weer nieuwe muzikale registers te onderzoeken, verrast en vernieuwt ze zichzelf voortdurend."

Algemeen Dagblad ★★★★
"Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen."

Klik op de naam van de krant / website om de gehele recensie te lezen.

Aanmelden voor de kaartverkoop

Om te voorkomen dat u (opnieuw) kaarten koopt voor een voorstelling waarvan later blijkt dat deze helaas toch moeten worden verplaatst of geannuleerd, werken wij de komende tijd met 'Aanmelden voor voorstellingen'. Op deze manier koopt u niet direct kaarten maar geeft aan dat u dit wel zou willen wanneer dit mogelijk is.

1. Klik op de groene button met 'Aanmelden'.
2. Log in of maak een account aan.
Let op: als u een account aanmaakt dan adviseren wij hiervoor het e-mailadres te gebruiken waarop u normaalgesproken uw e-tickets ontvangt.
3. Geef het gewenste aantal kaarten aan (let op: dit is géén reservering)
4. Klik op 'Aanmelden' 

Op het moment dat het zeker is dat de voorstelling door kan gaan, ontvangen alle bezoekers die zich voor de voorstelling hebben aangemeld een e-mail en kunnen zij met voorrang kaarten reserveren. Let op: omdat wij van te voren niet weten wat de coronacapaciteit gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle bezoekers die zich hebben aangemeld, daadwerkelijk kaarten kunnen reserveren want vol=vol.