Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 8 mei 2021. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd. Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Muzikale reis

Een wervelende show, laat dat maar aan Ellen ten Damme over! Of ze nu samen met haar fantastische band The Magpie Orchestra komt optreden of solo omdat de coronamaatregelen voorduren; top-entertainer zorgt er voor dat het een onvergetelijke avond wordt. Want dat heeft het publiek na een lange sluiting meer dan verdiend!

“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”

Recensies 'Casablanca'

Theaterkrant
"Ellen ten Damme heeft een dijk van een stem en dito performance, maar weigert daarmee in herhaling te vallen. Zeker, ze doet waar ze weet dat ze goed in is en waar haar publiek zo gretig op afkomt, maar door steeds weer nieuwe muzikale registers te onderzoeken, verrast en vernieuwt ze zichzelf voortdurend."

Algemeen Dagblad ★★★★
"Wat is ze afschuwelijk veelzijdig, Ten Damme. Een podiumkameleon. Of het nu een tapdanser, Edith Piaf of een mysterieuze buikdanseres is; ze transformeert moeiteloos van de één in de ander en altijd laat ze de opwindendste, meest sexy versie van die artiest sprankelen."

Klik op de naam van de krant / website om de gehele recensie te lezen.

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.

Arrangementen

Voorgeniet arrangement

Kom alvast voorgenieten

Nageniet arrangement

Geniet nog even lekker na