Het hele jaar tot nu toe!

Dolf Jansen heeft geen zin te wachten op het najaar als hij zijn Oudejaars 2021 (Het Jansen Vaccin) gaat spelen. Daarom komt hij op de valreep, zo vlak voor de zomer, nog naar Het Park! 'Beter dan een dvd’tje' is een snelle én poëtische voorstelling over het hele jaar tot nu toe.

In 60 minuten (desnoods twee keer op een avond) worden Rutte en de Jonge gefileerd, maar ook de wappies en de dansleraar. Er wordt gewacht op Omtzigt en uitgekeken naar de eerste actie dit jaar van van Engelshoven (dat is de minister van Cultuur, maar dat zou u zomaar gemist kunnen hebben), wankelende multinationals, meppende rappers, koudwaterzwemmers en E-bikers, een Songfestival zónder cocaine en een blik op Dolf’s eigen Only Fans-account...

U krijgt een redelijk hoog tempo, redelijk veel rijmende regels en redelijk veel ruimte om zich met de voorstelling te bemoeien.

Wachtlijst? Extra voorstelling!

Dolf staat te springen omt te spelen; één, twee, desnoods drie keer op een avond! Is deze voorstelling uitverkocht? Schrijf u dan direct in voor de wachtlijst, dan mailen wij u zodra de volgende voorstelling in verkoop gaat!

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.