Let op: i.v.m. de aanhoudende coronamaatregelen is deze voorstelling (opnieuw) verplaatst en speelt op 6 juni 2021 en speelt op verschillende tijden. Kaarthouders zijn per mail geïnformeerd; let goed op de (nieuwe) aanvangstijd op uw ticket.  Heeft u geen mail ontvangen? Dan vragen wij u contact op te nemen met de servicebalie via servicebalie@hetpark.nl

Groot feest met de leukste kinderliedjes 

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals 'Lieveheersbeestje', 'Ik loop als een beer' en 'De fruitshake'. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot feest voor jong en oud speelt Dirk de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks. 

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als 'Ik zag twee beren', 'Op een grote paddenstoel', 'Cowboy Billie Boem' en 'Helikopter' in een heel nieuw jasje. Wat dacht je van 'Hoofd, schouders, knie en teen' in een swingende funk en skaversie en 'In de maneschijn' in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends. Zeker als 'Ik heb een tante in Marokko' uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Kom gezellig dansen en feesten terwijl Dirk de leukste liedjes zing!

Peuter Kleuter Theaterfestival

Tijdens het Peuter Kleuter Theaterfestival in deze coronaperiode is er helaas geen programma in de foyer i.v.m. de geldende maateregelen. Wij gaan er vanuit volgend seizoen het Peuter Kleuter Theaterfestival wel weer met mooie extra activiteiten te omlijsten!

Powered by Go-Kids

Het Peuter Kleuter Theaterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Go-Kids West-Friesland.

Go-Kids West-Friesland

Corona informatie

Uiteraard volgt Het Park de richtlijnen en voorschriften van het RIVM. Daarom vinden de voorstellingen plaats in een intieme, kleine setting en aangepaste zaalcapaciteit. Tevens werken wij met tijdsloten waardoor u het theater in alle rust binnen kunt gaan. Uw toegewezen tijdslot vindt u in de servicemail die twee dagen voorafgaande aan de voorstelling verzonden wordt. Wilt u meer informatie over hoe Het Park omgaat met COVID-19, dan kunt u op onze corona-informatiepagina terecht.

Toegewezen zitplaats

Op uw tickets staat geen rij- of stoelnummer óf deze komen te vervallen. Uw zitplaats(en) worden door onze medewerkers in de zaal toegewezen. Als u twee of meer kaarten koopt, gaan wij ervan uit dat u naast elkaar kunt zitten. Als u niet naast elkaar kunt zitten, verzoeken wij u apart kaarten te kopen.