Met originele Dikkie Dik-illustraties

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft? Als je op gekke plekken mag liggen? Of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna te dromen van alle spannende avonturen die je meemaakt?

In ‘Dikkie Dik & Ik’ kan het allemaal. De oranje kater is jarig en dat gaan we vieren. De foyer wordt omgetoverd tot een kattenwereld. Dikkie Dik komt middels projecties en videobeelden tot leven, terwijl twee acteurs met spel, slapstick en humor de fantasie prikkelen.

Deze voorstelling is onderdeel van het jaarlijks terugkerende Peuter Kleuter Festival. Een hele ochtend spelen en een korte voorstelling bekijken.

Kattenwereld
Naast de voorstelling is ook de foyer omgetoverd tot een kattenwereld. Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken!

Foyer open vanaf 09.00 uur.
Excl. consumptie.